Locatie Bruinisse

Info

Alle rapporten van alle locaties zijn terug te vinden op www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Nieuwskrant

Bekijk het laatste nieuws

 

Notulen

Bekijk de laatste notulen van de oudercommissie

 

Locatie Bruinisse

Over de locatie...

In CBS Op Dreef hebben wij groepen. In de gezellige en sfeervolle ruimtes kunnen de kinderen heerlijk spelen. De professionaliteit van de opvang wordt gewaarborgd door het werken met het VVE  programma Uk en Puk. De pedagogische medewerkers worden hier meerdere keren per jaar in begeleid en bijgeschoold. Door het werken met Uk en Puk waarborgen we dat de kinderen vanuit structuur, veiligheid en een aangepast speelgoed en activiteiten zich kunnen ontwikkelen op alle vlakken. Naast deze activiteiten zijn we vaak buiten op het ruime speelplein of in de gymzaal te vinden.

Op deze locatie hebben we op onze peuteropvang ook gesubsidieerde plaatsen beschikbaar voor kinderen uit gezinnen waarvan één ouder werkzaam is. De kinderen van de BSO komen zelf naar de groepsruimte of worden door een medewerker van de BSO uit school opgehaald. Iedere dag hebben wij toegang tot de gymzaal van school waar de kinderen kunnen dansen en sporten. Voor de buitenschoolse opvang worden er in de schoolvakanties allerlei leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot voorschoolse opvang van 7.00 – 8.30.

De openingstijden voor deze locatie zijn van 7.00 – 18.00.

0 - 4 jaar

dagopvang

2 - 4 jaar

peuteropvang

4 - 13 jaar

Buitenschoolse opvang

Oudercommissie

Het Kinderpaleis Bruinisse heeft een oudercommissie die bestaat uit 2 enthousiaste ouders van kinderen die op de opvang verblijven. Wij vergaderen minimaal vier keer per jaar en overleggen met de directeur en locatiemanager over de dagelijkse gang van zaken. En wij zijn er voor u, als ouder. Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten via e-mailadres: OCkinderpaleisBru@hotmail.com of spreek ons persoonlijk aan.

Michèle Krijger

Hallo allemaal, ik ben Michèle Krijger en ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam, maar woon sinds zo`n 7 jaar in Bruinisse. Afgelopen juli ben ik bevallen van ons eerste kindje ”Emma Louise”. Emma gaat elke maandag en vrijdagmiddag naar het Kinderpaleis. Ik werk als gehandicapte begeleider bij een gezin thuis in Spijkenisse. Toen ik bij de intake werd gevraagd om bij de oudercommissie te komen, zei ik gelijk ”ja”! Ik vind het belangrijk en prettig om zo ook alles achter de schermen te kunnen volgen. Plus dat ik het altijd erg leuk vind om leuke dagen of uitjes te organiseren.

Carola Dooge-de Koning

Ik ben Carola Dooge-de Koning, getrouwd met Sander Dooge en sinds 14-10-2017 trotse ouders van Stijn. Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Sint-Annaland en op de huisartsenpost in Zierikzee. Stijn zal op woensdag naar Kinderpaleis in Bruinisse gaan. Toen werd gevraagd of ik deel wil nemen aan oudercommissie stemde ik gelijk in. Het is voor mij een nieuwe fase, maar Ik vind het heel belangrijk om betrokken te zijn en me in te zetten voor deze organisatie. Groeten Carola Dooge