Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oudercommisie Locatie Middelharnis

Beste ouders/verzorgers,

Het Kinderpaleis heeft ook op de locatie Middelharnis een oudercommissie. Het is wettelijk geregeld dat een oudercommissie adviesbevoegdheden heeft. Zo kunnen wij adviseren over voorgenomen besluiten van de directie aangaande de uitvoering van het kwaliteitsbeleid, voedingsaangelegenheden, algemeen beleid op gebied van opvoeding, veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen, beleid m.b.t. spel en ontwikkelingsactiviteiten en het klachten reglement. U kunt de oudercommissie zien als een soort ondernemingsraad.

 

De Oudercommissie ...... Wie zijn wij
Wij als oudercommissie behartigen zo goed mogelijk de belangen van de kinderen en vertegenwoordigen de ouders van zowel de kinderen van de dagopvang als van de BSO van de locatie Middelharnis van Het Kinderpaleis. Een aantal keer per jaar heeft de oudercommissie overleg met de directie. Op deze manier kunnen ouders zich actief inzetten en betrokken zijn bij het beleid van Het Kinderpaleis. U als ouder kunt ook aanwezig zijn bij deze bijeenkomsten. Schroom niet en spreek ons aan of geef uw mening aan ons door. Zo kunnen wij samen met u zorg dragen voor een prettige en leerzame, maar vooral leuke en veilige omgeving waar ze graag komen! Wij zijn te bereiken via email oudercommissie-sommelsdijk@hotmail.com, maar u kunt ons ook altijd aanspreken.

Ik ben Steef van der Valk, de vader van Joep en Floor (6 en 4 jaar). In april 2014 zijn wij voor ons werk uit Almelo naar Goeree Overflakkee verhuisd. Omdat ik werk als radioloog in het Ikazia in Rotterdam, is het meestal mijn vrouw Janneke die de kinderen bij de BSO van het Kinderpaleis aflevert en ze ook weer ophaalt. De keren dat ik ze op kan halen kom ik vaak als laatste ouder binnengerend. Gelukkig zijn de kinderen lekker ondeugend dus heb ik meestal wel een paar minuten om met de leidsters bij te praten voordat eindelijk de kinderen zover zijn om mee naar huis te gaan. Maar wat is het toch genieten als je je kinderen op kan halen van een plek waar ze elke keer met veel plezier naartoe gaan als wij moeten werken.
Het is zeker een mooie uitdaging om als oudercommissie lid betrokken te zijn bij de het Kinderpaleis en bij te mogen dragen aan activiteiten en het plezier van jullie en mijn kinderen.

Ik ben Daniël Kies, 38 jaar en trotse papa van Tessa (3) en Rens (1). Wij wonen samen met mama Gerdy op de “westplaat” in Sommelsdijk. Beide gaan ze 3 dagen in de week naar het kinderpaleis, waar ze het enorm naar hun zin hebben. Heerlijk om ze daar vrolijk te zien spelen, kroelen en lachen met de andere kinderen en de juffies. De vrijdag, is papa dag en zijn we lekker samen. Veelal er lekker op uit en buiten genieten, of gewoon lekker thuis. In het dagelijkse leven ben ik product ontwikkelaar van bakkerij grondstoffen, bij een groot internationaal bedrijf in Zierikzee. In deze functie kan ik al mijn creativiteit kwijt en met enige regelmaat ben ik ook buiten de Nederlandse grenzen te vinden.
In de oudercommissie zie ik een leuke uitdaging bij het helpen organiseren van activiteiten en ben graag betrokken bij het kinderpaleis. Als er vragen of opmerkingen zijn, kunnen jullie mij of ons altijd contacteren. Tot ziens op het Kinderpaleis.

 

Graag wil ik me even voorstellen.
Mijn naam is Irene Alting en ik ben de moeder van Roos (4 jaar) en Sem (2 jaar), en sinds kort ook lid van de oudercommissie.
Samen met mijn man Jarno brengen we onze kinderen met plezier één dag in de week naar het Kinderpaleis. Sem zit in de peutergroep en Roos zit op de BSO. Ze hebben het allebei heel goed naar hun zin!
Ik werk drie dagen per week in het basisonderwijs. De andere twee dagen heb ik de tijd voor onze eigen kinderen!  En vanaf nu mag ik me ook gaan verdiepen in de kinderopvang, wat me een hele leuke uitdaging lijkt! Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij het Kinderpaleis en zet me dan ook graag in voor de leukste kinderopvang van Goeree Overflakkee! We zien elkaar vast wel een keer op de kinderopvang! Tot ziens!

Ik ben Angelique Lagerwerf, 36 jaar en trotse moeder van dochter Lieve.
Lieve heeft het erg naar haar zin bij de Dwergen. Lekker spelen met andere kinderen en natuurlijk ook erg ondeugend zijn met de andere kindjes!
Zelf ben ik werkzaam als commerciële binnendienst bij een financiële dienstverlener. Mijn baan kan af en toe best hectisch en druk zijn en dan is het heerlijk om weer thuis te komen met een dochter die het helemaal naar haar zin heeft gehad. Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd en de vrije uurtjes die ik heb, als Lieve ligt te slapen, graag (creatief) bezig. Dit kan van alles zijn, uiteenlopend van wielrennen/spinning tot schrijven van blogs, maken van luiertaarten en ga zo maar door.
Ik vind het leuk om lid te zijn van de oudercommissie. Op deze manier ben ik meer betrokken bij het Kinderpaleis en kan ik mijn bijdrage leveren aan alle leuke activiteiten die georganiseerd worden.

Notulen 2018
Notulen 2017
Notulen 2016
Notulen 2015
Notulen 2014
Notulen 2013
Notulen 2012