Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oudercommissie Locatie Bruinisse

Beste ouders/verzorgers, Wettelijk is geregeld dat een oudercommissie adviesbevoegdheden heeft. Zo kunnen wij adviseren over voorgenomen besluiten van de directie aangaande de uitvoering van het kwaliteitsbeleid, voedingsaangelegenheden, algemeen beleid op gebied van opvoeding, veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen, beleid m.b.t. spel en ontwikkelingsactiviteiten en het klachtenreglement. U kunt de oudercommissie zien als een soort van ondernemingsraad.

De oudercommissie ..... wie zijn wij

Het Kinderpaleis Bruinisse heeft een oudercommissie die bestaat uit 3 enthousiaste ouders van kinderen die op de opvang verblijven. Wij vergaderen minimaal vier keer per jaar en overleggen met de directeur en locatiemanager over de dagelijkse gang van zaken. En wij zijn er voor u, als ouder. Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten via e-mailadres: OCkinderpaleisBru@hotmail.com of spreek ons persoonlijk aan.

Hallo allemaal,</br > ik ben Michèle Krijger en ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam, maar woon sinds zo`n 7 jaar in Bruinisse. Afgelopen juli ben ik bevallen van ons eerste kindje ”Emma Louise”. Emma gaat elke maandag en vrijdagmiddag naar het Kinderpaleis. Ik werk als gehandicapte begeleider bij een gezin thuis in Spijkenisse. Toen ik bij de intake werd gevraagd om bij de oudercommissie te komen, zei ik gelijk ”ja”! Ik vind het belangrijk en prettig om zo ook alles achter de schermen te kunnen volgen. Plus dat ik het altijd erg leuk vind om leuke dagen of uitjes te organiseren.

Ik ben Carola Dooge-de Koning, getrouwd met Sander Dooge en sinds 14-10-2017 trotse ouders van Stijn. Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Sint-Annaland en op de huisartsenpost in Zierikzee. Stijn zal op woensdag naar Kinderpaleis in Bruinisse gaan. Toen werd gevraagd of ik deel wil nemen aan oudercommissie stemde ik gelijk in. Het is voor mij een nieuwe fase, maar Ik vind het heel belangrijk om betrokken te zijn en me in te zetten voor deze organisatie.</br > Groeten Carola Dooge

Notulen 2018
Notulen 2017
Notulen 2016
Notulen 2015
Notulen 2014
Notulen 2013