Locatie Middelharnis Langeweg

Locatie Middelharnis de Staver

Info Dagopvang

Info BSO

Alle rapporten van alle locaties zijn terug te vinden op www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Nieuwskrant

Bekijk het laatste nieuws

Notulen

Bekijk de laatste notulen van de oudercommissie

Locatie Langeweg

Over de locatie...

Deze fleurige locatie straalt openheid uit door het vele glas van de groepen. De professionaliteit van de opvang wordt gewaarborgd door het werken volgens het VVE programma Uk en Puk. De pedagogische medewerkers worden hier meerdere keren per jaar in begeleid en bijgeschoold. Door het werken met Uk en Puk waarborgen we dat de kinderen vanuit structuur, veiligheid en een aangepast speelgoed en activiteiten aanbod zich kunnen ontwikkelen op alle vlakken. Naast deze activiteiten zijn we vaak buiten in de speeltuin te vinden. Op deze locatie hebben we drie dagopvang groepen.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot voorschoolse opvang op deze locatie van 7.00 – 8.45 uur. De kinderen worden vanuit de opvang naar school gebracht door een pedagogische medewerker van de buitenschoolse opvang. De naschoolse en vakantieopvang van de BSO is gevestigd in recreatiecentrum de Staver.

De openingstijden van deze locatie zijn van 7.00 – 18.15 uur.

0 - 2 jaar

de elfjes

2 - 4 jaar

de dwergen

0 - 4 jaar

de guppies

Locatie de Staver

Over de locatie...

Deze locatie is gevestigd in recreatiecentrum De Staver en biedt opvang aan twee groepen. De professionele medewerkers halen de kinderen zelf uit school met de vervoermiddelen die de BSO tot haar beschikking heeft. Iedere dag hebben wij toegang tot een sporthal waar de kinderen kunnen sporten. Doormiddel van een kleine extra bijdrage kan er gebruik worden gemaakt van de sporten die aangeboden worden door de sportvereniging op deze locatie. Tevens kunnen kinderen naar en van zwemles gebracht en gehaald worden door een medewerker van de BSO.

In de schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

De openingstijden van deze locatie zijn van 14.30 – 18.15 en in de schoolvakanties van 7.00 – 18.15.

4 - 7 jaar

de gelaarsde kat

7 - 13 jaar

de daltons

Oudercommissie

Wij als oudercommissie behartigen zo goed mogelijk de belangen van de kinderen en vertegenwoordigen de ouders van zowel de kinderen van de dagopvang als van de BSO van de locatie Middelharnis van Het Kinderpaleis. Een aantal keer per jaar heeft de oudercommissie overleg met de directie. Op deze manier kunnen ouders zich actief inzetten en betrokken zijn bij het beleid van Het Kinderpaleis. U als ouder kunt ook aanwezig zijn bij deze bijeenkomsten. Schroom niet en spreek ons aan of geef uw mening aan ons door. Zo kunnen wij samen met u zorg dragen voor een prettige en leerzame, maar vooral leuke en veilige omgeving waar ze graag komen!

Wij zijn te bereiken via email Oudercommissie-middelharnis@outlook.com, maar u kunt ons ook altijd aanspreken.

Irene Alting

Mijn naam is Irene Alting en ik ben de moeder van Roos (6 jaar) en Sem (4 jaar) en sinds twee jaar lid van de oudercommissie.
Samen met mijn man Jarno brengen we onze kinderen met plezier naar het Kinderpaleis.
Sem en Roos zitten allebei op de BSO en ze hebben het allebei heel goed naar hun zin!
Zelf werk ik drie dagen per week in het basisonderwijs. De andere twee dagen heb ik de tijd voor onze eigen kinderen! 
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij het Kinderpaleis en zet me dan ook graag in voor de leukste kinderopvang van Goeree Overflakkee!
We zien elkaar vast wel een keer bij de kinderopvang!

Tot ziens!

Daniël Kies

Ik ben Daniël Kies, 38 jaar en trotse papa van Tessa (3) en Rens (1). Wij wonen samen met mama Gerdy op de “westplaat” in Sommelsdijk. Beide gaan ze 3 dagen in de week naar het kinderpaleis, waar ze het enorm naar hun zin hebben. Heerlijk om ze daar vrolijk te zien spelen, kroelen en lachen met de andere kinderen en de juffies. De vrijdag, is papa dag en zijn we lekker samen. Veelal er lekker op uit en buiten genieten, of gewoon lekker thuis. In het dagelijkse leven ben ik product ontwikkelaar van bakkerij grondstoffen, bij een groot internationaal bedrijf in Zierikzee. In deze functie kan ik al mijn creativiteit kwijt en met enige regelmaat ben ik ook buiten de Nederlandse grenzen te vinden.
In de oudercommissie zie ik een leuke uitdaging bij het helpen organiseren van activiteiten en ben graag betrokken bij het kinderpaleis. Als er vragen of opmerkingen zijn, kunnen jullie mij of ons altijd contacteren. Tot ziens op het Kinderpaleis.

Marinda

Kinderen zijn als bloemen, ieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Maar ze kunnen het beste groeien en bloeien bij een goed klimaat. Daar wil ik me voor in zetten als lid van de oudercommissie. Meedenken hoe onze kinderen zich kunnen ontwikkelen in een goed klimaat bij Het Kinderpaleis.
Bij deze stel ik me voor als nieuw OC lid. Ik ben Marinda, getrouwd met Edi en moeder van Boaz en Sion. Onze jongens komen allebei bij de dagopvang in Middelharnis.
Ik werk als ambulant woonbegeleider (maatschappelijk werker) bij Stichting Ontmoeting in Rotterdam. Mooi en intensief werk in navolging van Jezus, omzien naar de kwetsbaren in de samenleving.
Bij het wegbrengen kom ik niet veel andere ouders tegen, omdat wij er bijna altijd om 7u al zijn, maar ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en zo ook een goed beeld te hebben en krijgen van wat er leeft.
In ieder geval sta ik open voor jullie vragen en opmerkingen.

Tot ziens, Marinda

Dane Heijnsbroek

Beste ouders en medewerkers,

via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen als nieuw lid van de oudercommissie van Het Kinderpaleis locatie Middelharnis.
Mijn naam is Dane Heijnsbroek, 26 jaar. Samen met mijn vrouw, onze zoon Daan (9 maanden) en mijn stiefzoon Gijs (8 jaar) woon ik in Dirksland. Daan gaat vanaf begin 2020 voor opvang naar Het Kinderpaleis. Het bevalt hem en ons daar erg goed.
Ik ben fysiotherapeut van beroep. Ik heb een eigen praktijk, Fysiotherapie Heijnsbroek, op dezelfde locatie als waar Het Kinderpaleis (locatie Middelharnis) zit.
In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik voetbal en ik loop regelmatig hard.
Ik ben lid geworden van de OC omdat ik het leuk en waardevol vind om mee te kunnen denken over allerlei zaken en om samen met de andere OC leden de belangen van de ouders te kunnen behartigen.

Rianda Nijsse

Mijn naam is Rianda Nijsse ik ben 28 jaar en woon in Middelharnis. Ik ben getrouwd met Aron en vorig jaar oktober is onze zoon geboren. Archie gaat sinds februari 2 dagen in de week naar de kinderopvang in Middelharnis.
In mijn dagelijks leven ben ik ben werkzaam als plaatsvervangend supermarktmanager bij Albert Heijn. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uitgebreid in de keuken te staan en daar is voor mij ook een nieuwe hobby uit ontstaan: het maken van verse fruit- en groentehapjes voor Archie. Ik vind goede kinderopvang belangrijk voor de ontwikkeling van Archie. Door mijn deelname aan de oudercommissie wil ik hiervoor een bijdrage leveren.

Angelique Lagerwerf

Ik ben Angelique Lagerwerf, 36 jaar en trotse moeder van dochter Lieve.
Lieve heeft het erg naar haar zin bij de Dwergen. Lekker spelen met andere kinderen en natuurlijk ook erg ondeugend zijn met de andere kindjes!
Zelf ben ik werkzaam als commerciële binnendienst bij een financiële dienstverlener. Mijn baan kan af en toe best hectisch en druk zijn en dan is het heerlijk om weer thuis te komen met een dochter die het helemaal naar haar zin heeft gehad. Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd en de vrije uurtjes die ik heb, als Lieve ligt te slapen, graag (creatief) bezig. Dit kan van alles zijn, uiteenlopend van wielrennen/spinning tot schrijven van blogs, maken van luiertaarten en ga zo maar door.
Ik vind het leuk om lid te zijn van de oudercommissie. Op deze manier ben ik meer betrokken bij het Kinderpaleis en kan ik mijn bijdrage leveren aan alle leuke activiteiten die georganiseerd worden.