Locatie Middelharnis Langeweg

Locatie Middelharnis de Staver

Info Dagopvang

Info BSO

Alle rapporten van alle locaties zijn terug te vinden op www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Nieuwskrant

Bekijk het laatste nieuws

Notulen

Bekijk de laatste notulen van de oudercommissie

Locatie Langeweg

Over de locatie...

Deze fleurige locatie straalt openheid uit door het vele glas van de groepen. De professionaliteit van de opvang wordt gewaarborgd door het werken volgens het VVE programma Uk en Puk. De pedagogische medewerkers worden hier meerdere keren per jaar in begeleid en bijgeschoold. Door het werken met Uk en Puk waarborgen we dat de kinderen vanuit structuur, veiligheid en een aangepast speelgoed en activiteiten aanbod zich kunnen ontwikkelen op alle vlakken. Naast deze activiteiten zijn we vaak buiten in de speeltuin te vinden. Op deze locatie hebben we drie dagopvang groepen.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot voorschoolse opvang op deze locatie van 7.00 – 8.45 uur. De kinderen worden vanuit de opvang naar school gebracht door een pedagogische medewerker van de buitenschoolse opvang. De naschoolse en vakantieopvang van de BSO is gevestigd in recreatiecentrum de Staver.

De openingstijden van deze locatie zijn van 7.00 – 18.15 uur.

0 - 2 jaar

de elfjes

2 - 4 jaar

de dwergen

0 - 4 jaar

de guppies

Locatie de Staver

Over de locatie...

Deze locatie is gevestigd in recreatiecentrum De Staver en biedt opvang aan twee groepen. De professionele medewerkers halen de kinderen zelf uit school met de vervoermiddelen die de BSO tot haar beschikking heeft. Iedere dag hebben wij toegang tot een sporthal waar de kinderen kunnen sporten. Doormiddel van een kleine extra bijdrage kan er gebruik worden gemaakt van de sporten die aangeboden worden door de sportvereniging op deze locatie. Tevens kunnen kinderen naar en van zwemles gebracht en gehaald worden door een medewerker van de BSO.

In de schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

De openingstijden van deze locatie zijn van 14.30 – 18.15 en in de schoolvakanties van 7.00 – 18.15.

4 - 7 jaar

de gelaarsde kat

7 - 13 jaar

de daltons

Oudercommissie

Wij als oudercommissie behartigen zo goed mogelijk de belangen van de kinderen en vertegenwoordigen de ouders van zowel de kinderen van de dagopvang als van de BSO van de locatie Middelharnis van Het Kinderpaleis. Een aantal keer per jaar heeft de oudercommissie overleg met de directie. Op deze manier kunnen ouders zich actief inzetten en betrokken zijn bij het beleid van Het Kinderpaleis. U als ouder kunt ook aanwezig zijn bij deze bijeenkomsten. Schroom niet en spreek ons aan of geef uw mening aan ons door. Zo kunnen wij samen met u zorg dragen voor een prettige en leerzame, maar vooral leuke en veilige omgeving waar ze graag komen!

Wij zijn te bereiken via email Oudercommissie-middelharnis@outlook.com, maar u kunt ons ook altijd aanspreken.

Dane Heijnsbroek

Mijn naam is Dane Heijnsbroek, 26 jaar. Samen met mijn vrouw, onze zoon Daan (9 maanden) en mijn stiefzoon Gijs (8 jaar) woon ik in Dirksland. Daan gaat vanaf begin 2020 voor opvang naar Het Kinderpaleis. Het bevalt hem en ons daar erg goed.
Ik ben fysiotherapeut van beroep. Ik heb een eigen praktijk, Fysiotherapie Heijnsbroek, op dezelfde locatie als waar Het Kinderpaleis (locatie Middelharnis) zit.
In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik voetbal en ik loop regelmatig hard.
Ik ben lid geworden van de OC omdat ik het leuk en waardevol vind om mee te kunnen denken over allerlei zaken en om samen met de andere OC leden de belangen van de ouders te kunnen behartigen.

Rianda Nijsse

Mijn naam is Rianda Nijsse ik ben 28 jaar en woon in Middelharnis. Ik ben getrouwd met Aron en vorig jaar oktober is onze zoon geboren. Archie gaat sinds februari 2 dagen in de week naar de kinderopvang in Middelharnis.
In mijn dagelijks leven ben ik ben werkzaam als plaatsvervangend supermarktmanager bij Albert Heijn. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uitgebreid in de keuken te staan en daar is voor mij ook een nieuwe hobby uit ontstaan: het maken van verse fruit- en groentehapjes voor Archie. Ik vind goede kinderopvang belangrijk voor de ontwikkeling van Archie. Door mijn deelname aan de oudercommissie wil ik hiervoor een bijdrage leveren.

Ailine

Mijn naam is Ailine, getrouwd met Gerben en samen hebben we twee kinderen, Bendt (2018) en Liv (2020). We maken gebruik van de flexibele opvang. Bendt en Liv gaan met veel plezier naar de Dwergen en de Efljes. Of zoals Bendt het zelf noemt: naar de peuters. Bendt en Liv hebben het goed naar hun zin en genieten van het spelen met de andere kinderen en ook met de juffen.
Ik werk als jurist bij een zorginstelling, een leuke en afwisselende baan. Ik ben graag betrokken bij het Kinderpaleis als lid van de oudercommissie, door bijv. te helpen bij het organiseren van activiteiten.

Sanne de Waal

Mijn naam is Sanne de Waal, 35 jaar en samen met mijn man en 2 zoontjes wonen wij in Middelharnis. Onze oudste zoon (Duuk, 4) gaat naar de BSO en onze jongste zoon (Moos, 3) zit bij de peuters. We vinden het als ouders heel fijn dat de kinderen met veel plezier naar Het Kinderpaleis gaan.
Zelf ben ik werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs en vind ouderbetrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Als lid van de oudercommissie hoop ik hierin mijn bijdrage voor Het Kinderpaleis te vergroten.