Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oudercommissie Locatie Oude Tonge

Het Kinderpaleis Oude Tonge heeft een Oudercommissie. Deze commissie bestaat uit vier enthousiaste ouders van kinderen die op de opvang verblijven. De Oudercommissie vergadert minimaal vier keer per jaar en overlegt met de directeur en locatiemanager over de dagelijkse gang van zaken. En de Oudercommissie is er voor u, als ouder.

 

De oudercommissie ..... wie zijn wij

Het Kinderpaleis Oude-Tonge heeft een oudercommissie die bestaat uit 5 enthousiaste ouders van kinderen die op de dagopvang en BSO verblijven. Wij vergaderen minimaal vier keer per jaar en overleggen met de directeur over de dagelijkse gang van zaken. En wij zijn er voor u, als ouder. Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten via e-mailadres OCkinderpaleisOT@hotmail.com of spreek ons persoonlijk aan.

 

Hoi, ik ben Martine van Rossum en woon samen met mijn man Pieter en onze twee dochters Nika
(5 jaar) en Evi (2 jaar) in Oude Tonge. Beiden komen ze al van jongs af aan bij het Kinderpaleis. Ik werk als agro accountmanager bij Acconavm accountants en adviseurs in Zierikzee. Het is een erg leuke baan die goed is te combineren met het moederschap. Nika en Evi gaan op dinsdag en donderdag naar het Kinderpaleis.

Ik heb me aangesloten bij de oudercommissie om meer betrokken te zijn en zo een actievere rol te kunnen spelen voor de opvang van mijn eigen kinderen en ook die van andere.  Dus schroom niet om me aan te spreken. (Voorzitter)


Hoi allemaal!
Mijn naam is Caroline Kooijman, geboren (1988) en getogen in Oude-Tonge. In 2009 ben ik getrouwd met Hank en sinds oktober 2015 zijn we trotse ouders van ons dochtertje, Mila. Mila gaat sinds haar 1ste verjaardag naar het Kinderpaleis. Ze is elke donderdag terug te vinden bij de Kroontjes.
Sinds mijn 18e ben ik werkzaam als secretaresse bij Ploum Lodder Princen (Notarissen) in Rotterdam. Het is een leuke en afwisselende baan. Ik heb altijd fulltime gewerkt, maar sinds mijn verlof werk ik 3,5 dag per week.
Ik neem deel in de oudercommissie om meer betrokken te zijn bij Het Kinderpaleis en om te helpen met het organiseren van activiteiten.


Mijn naam is Agnes Schurink, moeder van de 1 jarige pretvogel Juliette, die woensdag t/m vrijdag bij de kroontjes te vinden is en partner van Joram, die s’ochtends graag zijn eerste bak koffie bij het kinderpaleis drinkt. Wij wonen sinds een aantal jaar in de mooie oude Voorstraat op Stad en ik werk als ‘Application Engineer’ bij GPO Solutions in Breda. Dat houdt in dat ik training en ondersteuning geef, in het gebruik van de 3D-teken-software ‘Creo Parametric.’ Het is heerlijk om met een gerust hart naar je werk te gaan, omdat je weet dat er goed voor je kind gezorgd wordt. Momenteel ervaar ik een positieve, zorgzame en liefdevolle sfeer bij het kinderpaleis en ik wil er graag aan bijdragen omdat zo te houden. Ik ben nog relatief ‘groen’ als ouder, maar niet bang is om mijn mening te geven en fungeer graag als spreekbuis voor ouders en als sparring partner voor de medewerkers. Dus schroom niet om contact met me op te nemen!


Ik ben Bianca van Gerven, getrouwd met Walter en trotse moeder van Jesse en Ruben. Allebei de jongens gaan vanaf dat ze 3 maanden oud waren op maandag en donderdag naar het Kinderpaleis. Jesse zit inmiddels op de BSO en Ruben zit bij de Kroontjes.
Ik werk 3,5 dag per week op de IT afdeling bij Voogd & Voogd in Middelharnis. Aangezien we in Oude-Tonge wonen is dat lekker dicht in de buurt.
Ik heb me aangemeld bij de oudercommissie om meer betrokken te kunnen zijn en mee te denken met alles wat er speelt bij het Kinderpaleis. We willen allemaal dat onze kinderen in een leuke, veilige en goede omgeving zijn als wij aan het werk zijn! Daarnaast is het ook erg leuk om mee te helpen met het organiseren van verschillende activiteiten. Ik nodig jullie van harte uit om met ons mee te denken!


 

Notulen 2018
Notulen 2017
Notulen 2016
Notulen 2015
Notulen 2014
Notulen 2013
Notulen 2012